Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Krémsajttal, baconnel, medvehagymával és csípős paprikával töltött karajszeletek

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül 4 szelet bacon 2 db tömlős krémsajt / 2x10dkg/ 1 csokor medvehagyma 2 db hegyes erős paprika só A panírozáshoz: 20 dkg finomliszt 3 db tojás 30 dkg zsemlemorzsa A sütéshez: étolaj Elkészítése: A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A medvehagymát megmossuk, paprikákat vékony karikákra vágjuk. A kiterített hússzeletek egyik […]

Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Kautz Jozsef
Beküldte: 2016.04.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
  • 4 szelet bacon
  • 2 db tömlős krémsajt / 2x10dkg/
  • 1 csokor medvehagyma
  • 2 db hegyes erős paprika

A panírozáshoz:

  • 20 dkg finomliszt
  • 3 db tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj


Elkészítése:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

A medvehagymát megmossuk, paprikákat vékony karikákra vágjuk.

A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk 2-2 fél szelet bacont, 2-3 levél medvehagymát, 1-1 darabot a krémsajtból és 4-5 szelet paprikát.

Betakarjuk a hús másik felével majd a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban közepes lángon kisütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is