Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát megpucoljuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk. A húst először a lisztbe, majd a felvert tojásba és végül a lereszelt burgonyába forgatjuk.Kevés forró olajon mind a két oldalát megsütjük. Köret nélkül, egy kis házi savanyúsággal a legfinomabb.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.02.15.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyát megpucoljuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk. A húst először a lisztbe, majd a felvert tojásba és végül a lereszelt burgonyába forgatjuk.Kevés forró olajon mind a két oldalát megsütjük. Köret nélkül, egy kis házi savanyúsággal a legfinomabb.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is