Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Labanc pecsenye recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók:

  • 600 g sertéstarja
  • ízlés só
  • bors
  • 2 evőkanál mustár
  • 50 g főtt sonka
  • 50 g sajt
  • 3 evőkanál finomliszt
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • 3 evőkanál olaj

Elkészítése

A húst kissé kiklopfoljuk, megsózzuk és a mustárba kevert borssal mindkét oldalát megkenjük.

A hússzeletek egyik oldalára ráfektetünk egy sonka és egy sajtszeletet, a másik oldalát ráhajtjuk és fogvájóval néhány helyen összetűzzük.

A lisztbe belekeverjük a pirospaprikát és ebben a keverékben megforgatjuk a töltött húsokat.

Kiolajozunk egy tepsit és belefektetjük a húsokat.

Forró, előmelegített sütőben, 190 fokon kb 20-25 perc alatt egyszer-kétszer megfordítva pirosra sütjük.

https://receptneked.wps.hu/sertes/labanc-pecsenye/