Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Labancpecsenye recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 kg karaj (szeletelve)
  • 20 dkg sajt
  • 10 szelet füstölt sonka
  • só
  • bors
  • 3 evőkanál mustár
  • 3 evőkanál finomliszt
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • 2 evőkanál olaj

Elkészítése

A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk borssal mindkét oldalukat, majd bekenjük mustárral szintén mindkét oldalukat. Hűtőbe tesszük egy órára.

Közben feldaraboljuk a sajtot.

Egy kisebb tálban összekeverjük a lisztet a fűszerpaprikával. Készítsünk elő egy szilikonpapírral bélelt tepsit is.

A hússzeletekre fektetünk egy szelet sonkát és sajtot, majd félbehajtjuk és megtűzzük. Megforgatjuk a paprikás lisztben és egymás mellé fektetjük a tepsiben.

Tetejüket meglocsoljuk 2 evőkanál olajjal, enyhén megszurkáljuk és 25 perc alatt pirosra sütjük 190 fokra előmelegített sütőben.

Rizs vagy steak burgonya kíséretében kínáljuk.

https://receptneked.wps.hu/sertes/labancpecsenye/