A tarhonyát kevés olajon aranybarnára pirítjuk, majd felöntjük 2,5-szeres mennyiségű sós forró vízzel, és lefedve készre pároljuk.
Hús elkészítése
A húst kiklopfoljuk, majd grillfűszerrel megszórjuk. Kevés olajon mindkét oldalát szép pirosra sütjük.
Lecsó elkészítése
A paprikát, paradicsomot és vöröshagymát felkarikázzuk, a szalonnát pedig apró kockákra vágjuk. A szalonnát egy serpenyőben kipirítjuk, majd hozzáadjuk a hagymát, és megfonnyasztjuk. Ezt követően hozzáadjuk a paprikát és paradicsomot, sózzuk, és megszórjuk pirospaprikával. A lecsót 15-20 perc alatt készre pároljuk, de ügyeljünk rá, hogy ne főzzük nagyon szét.
Tálalás
A lecsót a sült húsra halmozzuk, és tarhonyával kínáljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!