Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az olajon lepirítjuk a csíkokra vágott lapockát, majd kiszedjük az olajból és félretesszük. Az olajat kicsit pótoljuk és megdinszteljük rajta a felkockázott hagymát. Mikor lepirult, félrehúzzuk a lángról és hozzákeverjük a fűszerpaprikát. Ekkor visszatesszük a húst is, majd sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a lecsót. Visszarakjuk a lángra és elkeverjük. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, majd […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
thetundi
Beküldte: 2018.03.20.

Hozzávalók

Elkészítése

Az olajon lepirítjuk a csíkokra vágott lapockát, majd kiszedjük az olajból és félretesszük.

Az olajat kicsit pótoljuk és megdinszteljük rajta a felkockázott hagymát. Mikor lepirult, félrehúzzuk a lángról és hozzákeverjük a fűszerpaprikát.

Ekkor visszatesszük a húst is, majd sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a lecsót.

Visszarakjuk a lángra és elkeverjük. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, majd addig főzzük, amíg a hús megpuhul. Mikor a hús megpuhult, hőkiegyenlítéssel hozzáadjuk a tejfölt. Újra felforraljuk és már kész is.

Főtt tésztával, főtt krumplival, nokedlivel vagy rizzsel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
thetundi
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is