A combot felszeleteljük, kiklopfoljuk, és mindkét oldalát besózzuk, borsozzuk. Kevés zsiradékon elősütjük pár percig mindkét oldalát. Ha mind kisült, akkor egy tepsibe tesszük egymás mellé őket.
A töltelékhez a szalonnát, a gombát és a vöröshagymát apró darabokra vágjuk. Egy serpenyőbe tesszük őket és összesütjük. A zsemléket előre beáztatjuk egy kevés tejbe, majd amikor a gombás keverék összesült, kinyomkodjuk és hozzáadjuk a gombához. Levesszük a tűzről és hagyjuk, hogy langyosra hűljön, hogy ne rántsa össze a tojásokat, ha belekeverjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Ezt a tölteléket ráhalmozzuk a húsokra, kevés vizet öntünk alá, majd alufóliával letakarjuk. 180-200 fokos sütőben 45 percig sütjük, majd levesszük róla a fóliát és megszórjuk reszelt sajttal. Visszatoljuk a sütőbe és szép pirosra sütjük.
Köretként kukoricás rizst, majonézes kukoricát és sült krumplit kínálhatunk, de bármi más is jó hozzá.