Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 80 dkg sertéscomb 4-5 gerezd fokhagyma 0,5 l tej 5-6 fej vöröshagyma 3-4 ek mustár őrölt fekete bors só étolaj liszt Elkészítése: A fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, és a tejbe keverjük. A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, ráöntjük a fokhagymás tejet, és egy napra a hűtőbe tesszük. Másnap a hússzeleteket papírtörlővel leszárítjuk, sózzuk, borsozzuk, mindkét […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kautz Jozsef
Beküldte: 2015.07.13.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 80 dkg sertéscomb
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • 0,5 l tej
  • 5-6 fej vöröshagyma
  • 3-4 ek mustár
  • őrölt fekete bors
  • étolaj
  • liszt


Elkészítése:

A fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, és a tejbe keverjük.
A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, ráöntjük a fokhagymás tejet, és egy napra a hűtőbe tesszük.

Másnap a hússzeleteket papírtörlővel leszárítjuk, sózzuk, borsozzuk, mindkét oldalukat megkenjük mustárral, és egymásra téve egy órára visszatesszük a hűtőbe.

A vöröshagymát megtisztítjuk, felszeleteljük, és karikákra szedjük. A húst serpenyőben szép pirosra sütjük, a visszamaradt zsiradékban 1-2 kanál mustárt pirítunk, egy kevés vizet öntünk rá, és a húst visszatéve puhára pároljuk. A hagymakarikákat belisztezzük, és bő forró olajba kisütjük.
Egyszerre mindig csak keveset tegyünk az olajba, mert akkor gyorsabban sül, nem ázik el, és így marad ropogós.

Szűrőbe, vagy papírtörlőre szedjük, és a hússal tálaljuk. Sült burgonyát készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is