Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Magyaros karaj recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 kg sertéskaraj
  • 4 tojás
  • liszt
  • só
  • bors

Töltelékhez

  • 3 főtt tojás
  • 10 dkg sajt
  • 10 dkg lángolt kolbász
  • 1 db tömlős, snidlinges sajt
  • olaj a sütéshez

Elkészítése

A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk és sózzuk, borsozzuk mindkét oldalát.

A töltelékhez a megfőtt tojásokat és a kolbászt felkockázzuk. Hozzáadjuk a tömlős sajtot és belereszeljük a sajtot is. Amikor összekevertük, akkor keveset teszünk belőle a hússzeletek szélére és feltekerjük.

A megtöltött húst lisztbe, tojásba és megint lisztbe forgatjuk (érdemes duplán panírozni), majd forró olajban kisütjük.

https://receptneked.wps.hu/sertes/magyaros-karaj/