Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Magyaróvári sertésborda

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd forró olajban ropogós pirosra sütjük. Közben a vajat felolvasztjuk, és megpirítjuk benne az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a sózott, borsozott, apróra vágott gombát, és addig pároljuk, amíg a saját levét teljesen el nem főtte. A megsült hússzeleteket tűzálló tálra helyezzük, egymás mellé fektetve. Mindegyiket megkenjük a gombás töltelékkel, majd […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.01.24.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd forró olajban ropogós pirosra sütjük. Közben a vajat felolvasztjuk, és megpirítjuk benne az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a sózott, borsozott, apróra vágott gombát, és addig pároljuk, amíg a saját levét teljesen el nem főtte.

A megsült hússzeleteket tűzálló tálra helyezzük, egymás mellé fektetve. Mindegyiket megkenjük a gombás töltelékkel, majd ráteszünk egy-egy szelet sonkát, és arra egy vékony szelet sajtot. Az egészet sütőbe helyezzük, és addig sütjük, amíg a sajt szépen ráolvad a tetejére.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is