Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg karaj 25 dkg májkrém 1 db vöröshagyma 1 ek mustár só, bors Panírozáshoz: liszt tojás zsemlemorzsa A sütéshez: olaj Elkészítése: A karaj szeleteket vékonyra klopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk. Elkészítjük a májas krémet, amihez a májat összekeverjük a lereszelt (vagy apróra kockázott) vöröshagymával és a mustárral. Ha kell, sózzuk és borsozzuk. Amikor kis […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Balog Erika
Beküldte: 2014.03.19.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg karaj
  • 25 dkg májkrém
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 ek mustár
  • só, bors

Panírozáshoz:

  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • olaj


Elkészítése:

A karaj szeleteket vékonyra klopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk.

Elkészítjük a májas krémet, amihez a májat összekeverjük a lereszelt (vagy apróra kockázott) vöröshagymával és a mustárral. Ha kell, sózzuk és borsozzuk.

Amikor kis levet engedett az előre sózott hús, ezt a krémet rákenjük az egyik szelet húsra, majd befedjük a másikkal. Ezt addig ismételjük, míg el nem fogy a húsunk.

Ezután panírozzuk és bő olajban kisütjük.

Köretként bármit készíthetünk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Balog Erika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is