Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Májas-zöldséges ragu recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 40 dkg sertés máj
  • 30 dkg leveszöldség
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 csokor kapor
  • 1 teáskanál majoránna
  • 1 teáskanál tárkony
  • 2 dl tejföl
  • 3 evőkanál olaj
  • só
  • bors

Elkészítése

A zöldségeket 2 ek. olajon megpirítjuk, sózzuk majd 1dl vízzel felöntve puhára pároljuk. A maradék olajon az apró csíkokra szelt májat, hirtelen átsütjük. Megszórjuk tárkonnyal, majorannával, és borssal. Ha a zöldség már puha hozzákeverjük a májat, ráöntjük a tejfölt, megszórjuk kaporral, és a petrezselyem zöldjével. Burgonyafánkkal, vagy burgonya gombóccal tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/sertes/majas-zoldseges-ragu/