Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A zsiradékon megpirított vöröshagymához hozzáadjuk a felkockázott húst, a paprikát és a paradicsomot, majd megfűszerezzük, és fedő alatt puhára pároljuk. Az erőleveskockát 1 dl vízben feloldjuk, és a pörkölthöz öntjük, hozzáadva a fehérfokhagymát, óvatosan kevergetjük. Főtt burgonyával körítve, tetejét erős paprikával díszítve tálaljuk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.05.21.

Hozzávalók

Elkészítése

A zsiradékon megpirított vöröshagymához hozzáadjuk a felkockázott húst, a paprikát és a paradicsomot, majd megfűszerezzük, és fedő alatt puhára pároljuk. Az erőleveskockát 1 dl vízben feloldjuk, és a pörkölthöz öntjük, hozzáadva a fehérfokhagymát, óvatosan kevergetjük. Főtt burgonyával körítve, tetejét erős paprikával díszítve tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is