Elkészítése
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, majd enyhén besózzuk. A mangót megtisztítjuk és kis kockákra vágjuk. A mazsolát rövid ideig vízben vagy citromos vízben áztatjuk, majd leszűrjük. A mangót, mazsolát és reszelt sajtot összekeverjük egy csipet szerecsendióval.
Ezt a keveréket a hússzeletek közepére tesszük, majd a szeleteket feltekerjük. A feltekert húsokat panírozzuk, vagyis lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk, és forró, bő olajban aranybarnára sütjük.
Tálalhatjuk rizzsel vagy hasábburgonyával.
Sztori
Valami újdonságot szerettünk volna kipróbálni gyümölcsös ételekkel, és egy hasonló receptet találtunk. Az ízek kombinálása után ezt az ételt készítettük el, és nagyon elégedettek lettünk az eredménnyel!
Jó étvágyat!
