Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 0,5 kg sertésmáj 1 mk őrölt bors 10 dkg liszt 20 dkg kolozsvári szalonna 15 dkg zsír Elkészítése: A májat megtisztítjuk, 1 cm vastagra szeleteljük. A közepén három helyen bevágjuk, így majd sütés közben nem zsugorodik össze. A szalonnát felszeljük, a zsíron megpirítjuk, és félretesszük egy tányérra. A lisztet a borssal elkeverjük. A szalonnás […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2015.12.15.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 0,5 kg sertésmáj
  • 1 mk őrölt bors
  • 10 dkg liszt
  • 20 dkg kolozsvári szalonna
  • 15 dkg zsír


Elkészítése:

A májat megtisztítjuk, 1 cm vastagra szeleteljük. A közepén három helyen bevágjuk, így majd sütés közben nem zsugorodik össze.

A szalonnát felszeljük, a zsíron megpirítjuk, és félretesszük egy tányérra.

A lisztet a borssal elkeverjük. A szalonnás zsíron a borsos lisztbe forgatott májszeleteket fedő alatt kisütjük.

Tányérra szedjük, és a tetejére tesszük a szalonna taréjokat.

Burgonyapürével fogyasztottuk és házi savanyúsággal.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is