Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Köretek receptjei

Pecsenyék

Sertés receptek

Marinált dagadó sós-kapros burgonyával, juharszirupos sütőtökkel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A marinád hozzávalóit elkeverjük, majd a húst beletesszük és letakarva kb 20 percig pihentetjük. Közben elkészítjük a burgonyát. Meghámozzuk, felkarikázunk, sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk az olajjal, majd jól elkeverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. A húst a burgonyára tesszük, előmelegített sütőben 190 fokon együtt sütjük kb 40 percig lefedve. Sütés közben időnként megkenjük a visszamaradt páccal. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2021.11.02.

Marinádhoz

Burgonya köret

Juharszirupos sütőtökhöz

Elkészítése

A marinád hozzávalóit elkeverjük, majd a húst beletesszük és letakarva kb 20 percig pihentetjük.

Közben elkészítjük a burgonyát. Meghámozzuk, felkarikázunk, sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk az olajjal, majd jól elkeverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.

A húst a burgonyára tesszük, előmelegített sütőben 190 fokon együtt sütjük kb 40 percig lefedve. Sütés közben időnként megkenjük a visszamaradt páccal.

Az utolsó 20 percben levesszük a fóliát és anélkül pirítjuk.

A tököt feldaraboljuk, sózzuk és meglocsoljuk a juharsziruppal, majd készre sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is