Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Martinász recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 2 szelet sertéscomb
  • liszt
  • 2 pár virsli
  • 1 nagyobb fej hagyma
  • 2 dl paradicsomlé
  • só
  • bors
  • borókabogyó
  • 2 dl tejföl
  • 3 dl olaj
  • cukor

Elkészítése

A sertéscombot vagy lapockát sózzuk, lisztbe forgatjuk, olajon mindkét oldalon elősütjük.Tűzálló tálra rakjuk egymás mellé. A virslit fölkarikázzuk, olajon megpároljuk, a húsra rakjuk. A hagymát apróra vágjuk olajon üvegesre sütjük felöntjük a paradicsomlével sózzuk borsozzuk, borókabogyóval összefőzzük, langyosan tejfölt keverünk bele, ráöntjük a húsra. Sütőben készre sütjük. Rizzsel tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/sertes/martinasz/