Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Párolt húsok

Mázas karaj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst sózom, borsozom és ételízesítővel beszórom. A sütőedénybe teszek 1 dl vizet, melybe beleteszem a húst és lefóliázom. 200 fokon 40-50 percig párolom. Amikor puha kiveszem a sütőből és még melegen megkenem a lekvárral. Elkészítem hozzá a mártást. A répát felkarikázom és sós vízben megfőzöm, majd leszűröm. Kevés olajat hevítek egy serpenyőben és megdinsztelem […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
Beküldte: 2012.09.04.

Hozzávalók

Mártáshoz

Elkészítése

A húst sózom, borsozom és ételízesítővel beszórom. A sütőedénybe teszek 1 dl vizet, melybe beleteszem a húst és lefóliázom. 200 fokon 40-50 percig párolom. Amikor puha kiveszem a sütőből és még melegen megkenem a lekvárral. Elkészítem hozzá a mártást.

A répát felkarikázom és sós vízben megfőzöm, majd leszűröm. Kevés olajat hevítek egy serpenyőben és megdinsztelem rajta az apróra vágott vöröshagymát, majd a szeletelt gombát is hozzáadom. Kb 2 percig párolom, majd megszórom liszttel, elkeverem. Vigyázok, hogy a lisztet ne kapja oda, majd felengedem a víz és főzőtejszín keverékével. Hozzáadom a répát és megvárom míg besűrűsödik. A hús mellé tálalom, köretnek rizzsel vagy burgonyával.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Drága Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is