Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Medvehagymás borzaska recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 1/2 csokor medvehagyma
  • 20 dkg trappista sajt
  • 2 dl tejföl
  • só
  • étolaj
  • őrölt fekete bors
  • 2 db burgonya
  • 20 dkg teljes kiőrlésű liszt
  • 1 tojás


Elkészítése:

A húst kiklopfoljuk, sózzuk. A medvehagymát apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük. A burgonyát megtisztítjuk és lereszeljük.

A liszt feléből, tojásból, borssal, sóval, reszelt burgonyával, a medvehagyma felével, és egy kevés vízzel sűrű masszát keverünk.

A húst lisztezzük, a krumplis masszába forgatjuk, és bő olajban kisütjük.

A tejfölt elkeverjük a maradék apróra vágott medvehagymával és egy kis sóval.

Tálalásnál a húsra teszünk a medvehagymás tejfölből, majd reszelt sajtot szórunk rá.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

https://receptneked.wps.hu/sertes/medvehagymas-borzaska/