Hozzávalók:
- 500 g karaj
- 10 dkg margarin
- 30 dkg trappista sajt
- fehér bors
- 6 szál medvehagyma
- 1 cukkini
- ízlés szerint só
Elkészítése:
A karajt vékony szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk.
Egy serpenyőben megolvasztjuk a margarint, erre rárakjuk a karajszeleteket, megsózzuk és megszórjuk a fehér borssal. Mindkét oldalát fehéredésig sütjük, ezután hozzáadjuk kisebb darabokra vágott medvehagymát és a karikára vágott cukkinit. Sütjük még egy picit, amíg pirosodik a hús és megfonnyad a medvehagyma, valamint a cukkini. Még forrón a serpenyőben ráreszeljük a trappista sajtot és hagyjuk ráolvadni.
Köretnek rizst tálalunk hozzá. Jó étvágyat!
[box style=”info”]Ha nincs időd főzni és gyorsan elkészíthető ebédet szeretnél összedobni.[/box]