Elkészítése
Hozzávalók:
- 4 nagy szelet karaj csont nélkül
- 1 csokor medvehagyma
- 2 db tömlős krémsajt
- 15 dkg bacon
- só
- őrölt fehér bors
- 20 dkg (teljes kiőrlésű) liszt
- 2-3 tojás
- 30 dkg (rozsos) zsemlemorzsa
- étolaj
Elkészítése:
A medvehagymát apróra, a bacont kis kockákra vágjuk. A bacont kipirítjuk, és leszűrjük. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Az apróra vágott medvehagymát és a bacont elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval, ha szükséges (a bacon sós!) és borssal. A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Párolt zöldséget készíthetünk mellé köretnek. Jó étvágyat kívánok hozzá!

