Négy alufólia darabot szabunk, megolajozzuk, majd mindegyikre két szelet kiklopfolt húst fektetünk szorosan egymás mellé. A húst megsózzuk, és karikákra vágott vöröshagymával megszórjuk. Minden szelet húsra egy kiskanál nyers rizst simítunk.
A paradicsompürét vízzel hígítjuk, hogy mártás sűrűségű legyen, és sóval, borssal, valamint egy kevés cukorral ízesítjük. Ezzel a keverékkel bevonjuk a húst és a rizst. A fóliát úgy hajtjuk össze, hogy a csomagokban egymás mellett két szelet hús legyen, és a rizs számára is hagyjunk helyet, mivel sütés közben megduzzad.
A fólia széleit szorosan összenyomkodjuk, majd a csomagokat sütőlemezen, előmelegített sütőben kb. fél órán át sütjük. Tálaláskor mindenkinek egy csomagot teszünk a tányérjára, amelyben együtt található a hús és a köret.