Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Tokányok, pörköltek

Mexikói sertésragu

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst, szalonnát, paprikákat és újhagymát csíkokra vágjuk, a vöröshagymát pedig apróra. A szalonnát kipirítjuk, majd megdinszteljük rajta a vöröshagymát. Hozzáadjuk az átnyomott fokhagymát és a húst, majd sózzuk és fűszerezzük. Lepirítjuk, majd kevés vizet aláöntve puhára pároljuk. Amikor a hús puhulni kezd, hozzáadjuk a vörösbabot, paprikákat, újhagymát és kukoricát. Hozzáadjuk a paradicsompürét, átpirítjuk, majd […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.14.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst, szalonnát, paprikákat és újhagymát csíkokra vágjuk, a vöröshagymát pedig apróra. A szalonnát kipirítjuk, majd megdinszteljük rajta a vöröshagymát. Hozzáadjuk az átnyomott fokhagymát és a húst, majd sózzuk és fűszerezzük. Lepirítjuk, majd kevés vizet aláöntve puhára pároljuk.

Amikor a hús puhulni kezd, hozzáadjuk a vörösbabot, paprikákat, újhagymát és kukoricát. Hozzáadjuk a paradicsompürét, átpirítjuk, majd levesszük a tűzről. Ügyeljünk rá, hogy a paprikák roppanósak maradjanak, ne főzzük túl puhára.

Párolt rizzsel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Mexikói Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is