Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 szelet karaj csont nélkül 1 db kaliforniai paprika 2 szál sárgarépa 1 db hegyes erős paprika 1 szál póréhagyma 2 db paprika 2 kanál mustár 2 kanál méz 1 mk. grillfűszer 1 mk. durvára darált bors só 1 db chili paprika 1 dl olíva olaj Elkészítése: A chilit apróra vágjuk. A mézet elkeverjük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.11.11.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 1 db kaliforniai paprika
  • 2 szál sárgarépa
  • 1 db hegyes erős paprika
  • 1 szál póréhagyma
  • 2 db paprika
  • 2 kanál mustár
  • 2 kanál méz
  • 1 mk. grillfűszer
  • 1 mk. durvára darált bors
  • 1 db chili paprika
  • 1 dl olíva olaj


Elkészítése:

A chilit apróra vágjuk. A mézet elkeverjük a mustárral. A zöldségeket vékony csíkokra vágjuk.

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk durvára őrölt borssal apróra vágott chilivel és megkenjük a mézes mustáros páccal. A húst 1-2 órára a hűtőbe tesszük.

A csíkokra vágott zöldségeket egy serpenyőben kevés olajon hirtelen nagy lángon átpirítjuk, grillfűszerrel megszórjuk, majd félre tesszük. A hússzeleteket pár csepp olajon vagy grillen átsütjük és a sült zöldségekkel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is