Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 30 dkg darált hús ( nekem csak sertés húsom volt, de az az igazi, ha van benne birka, marha hús is) csombor (borsikafű) só frissen őrölt bors 1 mk fasírt fűszerpor ( el is maradhat) fokhagyma 1 mk szódabikarbóna Elkészítése: A húst a fűszerekkel összegyúrjuk, majd állni hagyjuk, hogy jól összeérjenek az ízek. Vizes […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
birosari
Beküldte: 2013.12.01.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 30 dkg darált hús ( nekem csak sertés húsom volt, de az az igazi, ha van benne birka, marha hús is)
  • csombor (borsikafű)
  • frissen őrölt bors
  • 1 mk fasírt fűszerpor ( el is maradhat)
  • fokhagyma
  • 1 mk szódabikarbóna


Elkészítése:

A húst a fűszerekkel összegyúrjuk, majd állni hagyjuk, hogy jól összeérjenek az ízek.

Vizes kézzel megformázzuk őket, majd forró olajban megsütjük. (Az eredeti recept parázson készül)

Mustárral,vagy bármilyen savanyúsággal fogyasztható!

[box style=”info”]Sokkal finomabb a miccs, ha sütés előtt néhány órával elkészítjük, így összeérnek az ízek.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
birosari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is