Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Miccs recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 30 dkg darált hús ( nekem csak sertés húsom volt, de az az igazi, ha van benne birka, marha hús is)
  • csombor (borsikafű)
  • só
  • frissen őrölt bors
  • 1 mk fasírt fűszerpor ( el is maradhat)
  • fokhagyma
  • 1 mk szódabikarbóna


Elkészítése:

A húst a fűszerekkel összegyúrjuk, majd állni hagyjuk, hogy jól összeérjenek az ízek.

Vizes kézzel megformázzuk őket, majd forró olajban megsütjük. (Az eredeti recept parázson készül)

Mustárral,vagy bármilyen savanyúsággal fogyasztható!

[box style=”info”]Sokkal finomabb a miccs, ha sütés előtt néhány órával elkészítjük, így összeérnek az ízek.[/box]

https://receptneked.wps.hu/sertes/miccs/