Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertésszeletek

Milánói sertésborda

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, ügyelve arra, hogy ne legyenek túl vékonyak. A szeleteket megsózzuk és megborsozzuk. A tojásokat egy tálban fél mokkáskanál sóval ízesítjük, majd villával enyhén felverjük. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk, utána a felvert tojásba, végül a zsemlemorzsába. Egy serpenyőben olajat hevítünk, és az apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a darabolt gombát és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kelemen Jozsefne
Beküldte: 2013.02.25.

Hozzávalók

A tálaláshoz

Panírozáshoz

Elkészítése

A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, ügyelve arra, hogy ne legyenek túl vékonyak. A szeleteket megsózzuk és megborsozzuk. A tojásokat egy tálban fél mokkáskanál sóval ízesítjük, majd villával enyhén felverjük. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk, utána a felvert tojásba, végül a zsemlemorzsába.

Egy serpenyőben olajat hevítünk, és az apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a darabolt gombát és a sonkát, sózzuk, borsozzuk, és állandó kevergetés mellett megpirítjuk. Beleöntjük a paradicsomot, hozzáadjuk a fűszereket, és ha szükséges, egy kevés cukorral ízesítjük, hogy ellensúlyozzuk a paradicsom savanyúságát. A szószt fedő alatt még 10 percig főzzük, hogy az ízek összeérjenek.

Közben bő, sós vízben kifőzzük a tésztát. Amikor a tészta megfőtt, leszűrjük, és azonnal a forró paradicsomos szószba forgatjuk, hogy alaposan átvegye az ízeket.

A bepanírozott hússzeleteket forró olajban mindkét oldalukon aranybarnára sütjük.

Tálaláskor minden tányérra szedünk a paradicsomos tésztából, megszórjuk reszelt sajttal, és a tetejére helyezzük a frissen sült hússzeleteket.

Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Kelemen Jozsefne
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is