Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Mindenféle finomsággal töltött vagdalt

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A darált húshoz hozzáadjuk a tojást, a fűszerpaprikát, a sót, a borsot, a zúzott fokhagymát az aprított petrezselymet és összedolgozzuk. Egy alufóliára sorban rátesszük a bacon szeleteket és a húsos masszát elosztjuk rajta úgy, hogy egyenletes, kb 2 cm vastag téglalap forma legyen. A sonka, majd a sajtszeleteket hosszában végigrakjuk a hús közepén, végül az […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
180 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
pontycomb
Beküldte: 2020.12.28.

Hozzávalók

Elkészítése

A darált húshoz hozzáadjuk a tojást, a fűszerpaprikát, a sót, a borsot, a zúzott fokhagymát az aprított petrezselymet és összedolgozzuk.

Egy alufóliára sorban rátesszük a bacon szeleteket és a húsos masszát elosztjuk rajta úgy, hogy egyenletes, kb 2 cm vastag téglalap forma legyen.

A sonka, majd a sajtszeleteket hosszában végigrakjuk a hús közepén, végül az aszalt szilva szemekkel zárjuk a sort. A alufólia segítségével jobbról-balról behajtjuk a 2 hosszanti szélét, a bacon végeit rásimítjuk és egy zsiradékkal kikent tepsibe helyezzük, hogy a bacon hajtások alulra kerüljenek.

Alufóliával lefedjük a tepsit és 200 fokra előmelegített sütőben kb 2 órát sütjük.

Levesszük a fóliát és 190 fokon további 18-20 perc alatt kissé megpirítjuk a tetejét. Miután elkészült pihentetjük 10 percet, tálcára átrakjuk és tálalható.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
pontycomb
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is