Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pecsenyék

Sertés receptek

Mustáros pecsenye

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 6 sertéstarja só 3 ek mustár 1 tk őrölt bors 6 szelet sonka 6 szelet sajt 3 ek liszt 1 tk fűszerpaprika 3 ek olaj Elkészítése: A húst kiverjük, megsózzuk és a mindkét oldalán megkenjük a mustárban elkevert borssal. A hússzelet felére ráfektetünk egy sonka és egy sajtszeletet, a másik felével betakarjuk és fogvájóval […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
55 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2014.12.08.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 6 sertéstarja
  • 3 ek mustár
  • 1 tk őrölt bors
  • 6 szelet sonka
  • 6 szelet sajt
  • 3 ek liszt
  • 1 tk fűszerpaprika
  • 3 ek olaj


Elkészítése:

A húst kiverjük, megsózzuk és a mindkét oldalán megkenjük a mustárban elkevert borssal. A hússzelet felére ráfektetünk egy sonka és egy sajtszeletet, a másik felével betakarjuk és fogvájóval néhány helyen összetűzzük.

A lisztbe belekeverjük a fűszerpaprikát, megforgatjuk benne a töltött húsokat. Egy olajjal kikent tepsibe rakjuk a húsokat és forró, előmelegített sütőben (190 °C) kb. 40-45 perc alatt egyszer-kétszer megfordítva pirosra sütjük. Főtt rizzsel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is