Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Mustáros pecsenye recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 6 sertéstarja
  • só
  • 3 ek mustár
  • 1 tk őrölt bors
  • 6 szelet sonka
  • 6 szelet sajt
  • 3 ek liszt
  • 1 tk fűszerpaprika
  • 3 ek olaj


Elkészítése:

A húst kiverjük, megsózzuk és a mindkét oldalán megkenjük a mustárban elkevert borssal. A hússzelet felére ráfektetünk egy sonka és egy sajtszeletet, a másik felével betakarjuk és fogvájóval néhány helyen összetűzzük.

A lisztbe belekeverjük a fűszerpaprikát, megforgatjuk benne a töltött húsokat. Egy olajjal kikent tepsibe rakjuk a húsokat és forró, előmelegített sütőben (190 °C) kb. 40-45 perc alatt egyszer-kétszer megfordítva pirosra sütjük. Főtt rizzsel tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/sertes/mustaros-pecsenye/