Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Mustáros sertésborda recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 8 szelet csontozott sertésborda
  • 1 evőkanál olaj
  • só
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál borecet

Elkészítése

A hússzeleteket először kiklopfoljuk és megsózzuk, majd forró olajban ropogós, piros kérget sütünk rájuk. Ezután tűzálló tálra helyezzük őket egymás mellé, és mindegyiket megkenjük a mártással.

A mártáshoz a mustárt összekeverjük a borecettel, egy kiskanál vízzel, valamint a pecsenyeszafttal. Ezzel a keverékkel bekenjük a hússzeleteket, majd 15 percre a sütőbe tesszük. Ez idő alatt a hús magába szívja a mártást, így egy különleges, ízletes pecsenyét kapunk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

https://receptneked.wps.hu/sertes/mustaros-sertesborda/