Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst ízlés szerint kockázzuk fel. A vöröshagymát és a petrezselyemzöldet vágjuk fel apróra. Egy edényben hevítsük fel az olajat, majd adjuk hozzá a felkockázott húst és néha megkeverve süssük fehéredésig. Ezután adjuk hozzá az apróra vágott vöröshagymát és pároljuk tovább pár percig, majd szórjuk meg az apróra vágott petrezselyemzölddel, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, szórjuk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
KGizi
Beküldte: 2021.09.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst ízlés szerint kockázzuk fel. A vöröshagymát és a petrezselyemzöldet vágjuk fel apróra.

Egy edényben hevítsük fel az olajat, majd adjuk hozzá a felkockázott húst és néha megkeverve süssük fehéredésig.

Ezután adjuk hozzá az apróra vágott vöröshagymát és pároljuk tovább pár percig, majd szórjuk meg az apróra vágott petrezselyemzölddel, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg a fűszerekkel és keverjük alaposan össze.

Pár perc után szórjuk meg a pirospaprikával, keverjük össze és öntsük fel annyi vízzel, hogy jól ellepje a húst, majd főzzük puhára.

A tejfölt és a mustárt keverjük simára a liszttel, majd adjuk hozzá a puhára főtt húshoz, keverjük alaposan össze, forraljuk fel, majd vegyük kisebbre a lángot és főzzük még pár percig, hogy a szaft kellően besűrűsödjön. Közben kóstoljuk meg, és ha szükséges ízesítsünk még utána.

Ameddig a hús fő, készítsünk hozzá ízlés szerint köretet.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
KGizi
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is