Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Sertésszeletek

Mustáros sertéskaraj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 szelet karaj A páchoz: 4 evőkanál mustár egy evőkanál olaj 5 gerezd fokhagyma (lereszelve) 1 dl főzőtejszín 1 mokkáskanál őrölt, piros fűszerpaprika 1 mokkáskanál só frissen őrölt bors A körethez: 5 db közepes méretű burgonya 3 szál rozmaring ág kevés vaj Elkészítése: A húst az egyik szélénél 1 cm-es távolságban bevagdaljuk. A pác […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.02.10.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj

A páchoz:

  • 4 evőkanál mustár
  • egy evőkanál olaj
  • 5 gerezd fokhagyma (lereszelve)
  • 1 dl főzőtejszín
  • 1 mokkáskanál őrölt, piros fűszerpaprika
  • 1 mokkáskanál só
  • frissen őrölt bors

A körethez:

  • 5 db közepes méretű burgonya
  • 3 szál rozmaring ág
  • kevés vaj


Elkészítése:

A húst az egyik szélénél 1 cm-es távolságban bevagdaljuk. A pác hozzávalóit összekeverjük, majd beletesszük a hússzeleteket.  Ha van időnk egy egész éjszakára hagyjuk benne, ha nincs akkor elég egy óra is.

Mialatt a hús pácolódik a krumplit hasábokra vágjuk és sós vízben megfőzzük. Vigyázzunk rá, hogy ne főzzük szét. Vajat teszünk rá és apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk.

A húsokat forró serpenyőben kisütjük, szép pirosra mindkét oldalát, majd forrón tálaljuk. Rozmaringággal díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is