Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Mustáros sült tarja fenyőmagos-pestos tortellonival recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 2 szelet tarja
  • 1 evőkanál mustáros gyorspác
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 evőkanál zsiradék
  • 1,5 dl rosé
  • 1 dl húsalaplé
  • 1 csomag félkész tortelloni

Elkészítése

A hússzeleteket befűszerezzük, olajozzuk be kicsit és hagyjuk állni.

A pácos husit a felhevített vajon átsütjük, majd teszünk még vajat a serpenyőbe és tovább sütjük a húst locsolgatva.

A hagymát cikkekre vágjuk és a hús mellé tesszük tovább dinsztelve az egészet. Borral megöntözzük és lefedjük. Alacsony hőfokon puhára sütjük. Ellenőrizzük közben és ha kell, akkor a folyadékot pótoljuk kevés vízzel.

A végén tálaljuk is a tortellonival, amit kifőztünk lobogó sós vízben 8 perc alatt.

A hagymás szaftból is tegyünk a húsra.

https://receptneked.wps.hu/sertes/mustaros-sult-tarja-fenyomagos-pestos-tortellonival/