Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Tokányok, pörköltek

Mustáros-tejfölös karajszeletkék

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg karaj 2 ek olaj 1 tk só 0,5 tk bors 1 és 0,5 ek mustár 1 nagydoboz tejföl (3,3 dl) Elkészítése: A húst vékony szeletekre, majd nagyobb kockákra vágjuk. Kevéske olajon fehérre pirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Felöntjük vízzel és fedő alatt puhára pároljuk. Ha megpuhult és elfőtt a leve, a tejfölben elkeverjük a mustárt, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Andrea Papikné Veress
Beküldte: 2014.06.11.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg karaj
  • 2 ek olaj
  • 1 tk só
  • 0,5 tk bors
  • 1 és 0,5 ek mustár
  • 1 nagydoboz tejföl (3,3 dl)


Elkészítése:

A húst vékony szeletekre, majd nagyobb kockákra vágjuk. Kevéske olajon fehérre pirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Felöntjük vízzel és fedő alatt puhára pároljuk.

Ha megpuhult és elfőtt a leve, a tejfölben elkeverjük a mustárt, majd a húshoz kavarjuk, átmelegítjük és elzárjuk.

Tésztával, melegen kínáljuk.

[box style=”info”]Nagyon hamar, kevés alapanyagból elkészíthető. A mustár igazán különleges ízt ad neki.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Andrea Papikné Veress
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is