Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst jól megmossuk, lecsepegtetjük, majd mindkét oldalát kiklopfoljuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Kicsit állni hagyjuk. Közben a paradicsompürét összekeverjük sóval, borssal, kakukkfűvel, kicsi citromlével, ecettel, cukorral. Állni hagyjuk addig, amíg a húsokat mindkét oldalukon átsütjük. A hagymát nagyon apróra vágjuk, és a visszamaradt olajban megpirítjuk, majd ráöntjük a fűszeres paradicsompürét, és jól összefőzzük. A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.09.29.

Hozzávalók

A sütéshez

Elkészítése

A húst jól megmossuk, lecsepegtetjük, majd mindkét oldalát kiklopfoljuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Kicsit állni hagyjuk. Közben a paradicsompürét összekeverjük sóval, borssal, kakukkfűvel, kicsi citromlével, ecettel, cukorral.

Állni hagyjuk addig, amíg a húsokat mindkét oldalukon átsütjük. A hagymát nagyon apróra vágjuk, és a visszamaradt olajban megpirítjuk, majd ráöntjük a fűszeres paradicsompürét, és jól összefőzzük.

A hússzeleteket egy tűzálló tálba tesszük ráöntjük a paradicsos szószt, és kb 20 percig sütjük, majd rátesszük a barackot, és még 15-20 percre visszarakjuk a sütőbe.

Nyári zöldkörettel vagy rizzsel tálaljuk.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is