Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Sertésszeletek

Óvári sertésborda

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 6 szelet karaj 30 dkg szeletelt gomba 15 dkg reszelt sajt (óvári, vagy más félkemény sajt) 1 kisebb fej hagyma 1 gerezd fokhagyma 6 szelet gépsonka kevés liszt só őrölt bors olaj a sütéshez és a raguhoz Elkészítése: A felszeletelt gombát kevés olajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáreszeljük a hagymát, rányomjuk a fokhagymát. A kiklopfolt […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gasztropajti
Beküldte: 2015.02.25.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 6 szelet karaj
  • 30 dkg szeletelt gomba
  • 15 dkg reszelt sajt (óvári, vagy más félkemény sajt)
  • 1 kisebb fej hagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 6 szelet gépsonka
  • kevés liszt
  • őrölt bors
  • olaj a sütéshez és a raguhoz


Elkészítése:

A felszeletelt gombát kevés olajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáreszeljük a hagymát, rányomjuk a fokhagymát. A kiklopfolt hússzeleteket kevés lisztbe forgatjuk, majd kevés olajon mindkét oldalán elősütjük.

A hússzeletekre ráhalmozzuk a gombás ragut, a sonkaszeletet, a reszelt sajtot vékony rétegben, és kivajazott sütőtálban, vagy tepsiben addig sütjük, míg azok rá nem pirulnak.

Ízlés szerint kevesebb/több raguval, sajttal is készülhet.

Hagymás petrezselymes burgonyával, krumplipürével, vagy párolt rizzsel és savanyúsággal tálaljuk.

Az étel a nevét a sajtról kapta, azonban más félkemény sajttal (ementáli, trappista) is készülhet.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is