Elkészítése
Hozzávalók:
- 4 szelet hús (karaj, sertéscomb, pulykamell vagy csirkemell ízlés szerint)
- 25 dkg gomba
- 1 kis fej vöröshagyma
- 4 szelet gépsonka
- 4 szelet óvári sajt
- só, őrölt bors, petrezselyem zöld
- 5 dkg liszt
- 2 dl olaj
Elkészítése:
A kiklopfolt hússzeleteket sózzuk,borssal meghintjük és mindkét oldalát lisztbe forgatva forró olajban kisütjük. Egy hőálló tálba tesszük egymás mellé.
A hagymát finomra vágjuk, egy evőkanál olajon átfuttatjuk, majd rátesszük a szeletelt gombát.
Sózzuk, borsozzuk, majd aprított petrezselyem zöldjével ízesítjük. Addig sütjük, amíg zsírjára nem sül.
Ráhalmozzuk a hús szeletekre, betakarjuk 1 szelet sonkával, majd 1 szelet sajttal.
Forró sütőben addig sütjük, amíg a sajt ráolvad.


