Elkészítése
Hozzávalók:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 30 dkg gomba
- 4 szelet sonka
- 4 szelet óvári sajt /ha nincs, a trappista is jó/
- só
- grill fűszerkeverék
- őrölt bors
- só
- 10 dkg vaj
- 1 fej vöröshagyma
Elkészítése:
A hagymát apróra, a gombát szeletekre vágjuk. A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk grillfűszerrel, és kevés vajon elősütjük. A vöröshagymát vajon megdinszteljük, rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk és lepirítjuk.
Az elősütött hússzeleteket tepsibe, vagy tűzálló tálba helyezzük egymás mellé. Mindegyikre pirított gombát halmozunk, erre 1-1 szelet sonkát majd 1-1 szelet sajtot teszünk. Előmelegített sütőben, vagy szendvics sütőben rásütjük a sajtot.
Jó étvágyat kívánok!
[box style=”info”]Köretnek medvehagymás salátát készítettem.[/box]

