Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sóval és borssal ízesítjük, majd lisztbe forgatjuk. A gombát szeletekre vágjuk, és kevés olajon megpároljuk. Közben a húsokat forró olajban mindkét oldalukon megsütjük, majd egy tepsibe egymás mellé helyezzük őket. Minden hússzelet tetejére egy szelet gépsonkát teszünk, ráhalmozzuk a párolt gombát, majd egy szelet bacont és egy szelet sajtot. A tepsit lefedjük, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.03.13.

Hozzávalók

Elkészítése

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sóval és borssal ízesítjük, majd lisztbe forgatjuk.

A gombát szeletekre vágjuk, és kevés olajon megpároljuk. Közben a húsokat forró olajban mindkét oldalukon megsütjük, majd egy tepsibe egymás mellé helyezzük őket.

Minden hússzelet tetejére egy szelet gépsonkát teszünk, ráhalmozzuk a párolt gombát, majd egy szelet bacont és egy szelet sajtot. A tepsit lefedjük, és előmelegített sütőben 200 fokon 20-25 percig sütjük.

Ezután a fóliát eltávolítjuk, a tetejére tejfölt öntünk, megszórjuk reszelt sajttal, és egy kevés aprított petrezselyemmel díszítjük. Visszahelyezzük a sütőbe, és addig sütjük, amíg a sajt szépen megolvad.

Tálaláskor petrezselymes rizzsel és burgonya krokettel kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is