Elkészítése
A fűszerekből keveréket készítünk, amivel bepácoljuk a vékonyra felszeletelt húst. Kevés olajon egy serpenyőben hirtelen megsütjük a húst, majd ráhelyezünk egy szelet sonkát. A gombát megpucoljuk, megpároljuk egy kis sóval és borssal, és ezt is a húsra tesszük, végül pedig sajtot helyezünk a tetejére. Az egészet előmelegített sütőben, 220 fokon körülbelül 25 percig sütjük.
A hagymát felkockázzuk, kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt káposztát. Az ecetből, cukorból és vízből egy ízlés szerint édes-savanyú levet készítünk, amivel felöntjük a káposztát. Köménymaggal és sóval ízesítjük, majd kb. 30 percig főzzük.
A burgonyát megpucoljuk, sós vízben megfőzzük, majd kevés vajjal és tejjel összetörjük, hogy krémes burgonyapürét kapjunk.
Jó étvágyat kívánok!
