Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertésszeletek

Óvári szelet krumplipürével

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A fűszerekből keveréket készítünk, amivel bepácoljuk a vékonyra felszeletelt húst. Kevés olajon egy serpenyőben hirtelen megsütjük a húst, majd ráhelyezünk egy szelet sonkát. A gombát megpucoljuk, megpároljuk egy kis sóval és borssal, és ezt is a húsra tesszük, végül pedig sajtot helyezünk a tetejére. Az egészet előmelegített sütőben, 220 fokon körülbelül 25 percig sütjük. A […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.15.

Hozzávalók

Elkészítése

A fűszerekből keveréket készítünk, amivel bepácoljuk a vékonyra felszeletelt húst. Kevés olajon egy serpenyőben hirtelen megsütjük a húst, majd ráhelyezünk egy szelet sonkát. A gombát megpucoljuk, megpároljuk egy kis sóval és borssal, és ezt is a húsra tesszük, végül pedig sajtot helyezünk a tetejére. Az egészet előmelegített sütőben, 220 fokon körülbelül 25 percig sütjük.

A hagymát felkockázzuk, kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt káposztát. Az ecetből, cukorból és vízből egy ízlés szerint édes-savanyú levet készítünk, amivel felöntjük a káposztát. Köménymaggal és sóval ízesítjük, majd kb. 30 percig főzzük.

A burgonyát megpucoljuk, sós vízben megfőzzük, majd kevés vajjal és tejjel összetörjük, hogy krémes burgonyapürét kapjunk.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is