A karajszeleteket kiklopfoljuk, sóval és borssal ízesítjük, majd lisztbe forgatjuk.
A gombát szeletekre vágjuk, és kevés olajon megpároljuk. Közben a húsokat forró olajban mindkét oldalukon megsütjük, majd egy tepsibe egymás mellé helyezzük őket.
Minden hússzelet tetejére egy szelet gépsonkát teszünk, ráhalmozzuk a párolt gombát, majd egy szelet bacont és egy szelet sajtot. A tepsit lefedjük, és előmelegített sütőben 200 fokon 20-25 percig sütjük.
Ezután a fóliát eltávolítjuk, a tetejére tejfölt öntünk, megszórjuk reszelt sajttal, és egy kevés aprított petrezselyemmel díszítjük. Visszahelyezzük a sütőbe, és addig sütjük, amíg a sajt szépen megolvad.
Tálaláskor petrezselymes rizzsel és burgonya krokettel kínáljuk.