Elkészítése
Hozzávalók:
- 1 kg sertéscomb
- 2 ek mustár
- 3 ek majonéz
- 3 ek ketchup
- 4 ek szójaszósz
- 1 teáskanál ételízesítő
- 530 g kockasajt (natúr kockasajtból a legjobb, 3 db háromszög kell belőle)
Elkészítése:
Szeleteljük fel a sertéscombot kb olyan vastagra (aki gondolja, ki is klopfolhatja kicsit).
Keverjük össze a mustárt, a majonézt, a ketchupot, az ételízesítőt és a szójaszószt egy tálban.
A már felszeletelt húsokat mártogassuk bele ebbe a szószba (ha elfogy, kb a fentiekben leírt arányban pótoljuk a maradék húshoz a szószt), majd lefedve tegyük be a hűtőbe egy éjszakára.
Másnap már csak ki kell venni a hűtőből, egy kiolajozott sütőbe tenni, a háromszög sajtot felharmadolni és a hús tetejére tenni tetejére, majd megsütni.

