Elkészítése
A pác hozzávalóit összekeverjük egy tálban. A húst kiklopfoljuk, majd a páclébe tesszük. 24 órán át pácoltjuk. Forró olajban, fedő alatt, lassú tűznél kisütjük. Nagyon finom omlós hús a végeredmény.
Jó étvágyat hozzá!
A pác hozzávalóit összekeverjük egy tálban. A húst kiklopfoljuk, majd a páclébe tesszük. 24 órán át pácoltjuk. Forró olajban, fedő alatt, lassú tűznél kisütjük. Nagyon finom omlós hús a végeredmény. Jó étvágyat hozzá!
A pác hozzávalóit összekeverjük egy tálban. A húst kiklopfoljuk, majd a páclébe tesszük. 24 órán át pácoltjuk. Forró olajban, fedő alatt, lassú tűznél kisütjük. Nagyon finom omlós hús a végeredmény. Jó étvágyat hozzá!
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A pác hozzávalóit összekeverjük egy tálban. A húst kiklopfoljuk, majd a páclébe tesszük. 24 órán át pácoltjuk. Forró olajban, fedő alatt, lassú tűznél kisütjük. Nagyon finom omlós hús a végeredmény.
Jó étvágyat hozzá!
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.