Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Panírozott húspogácsa recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:
Alaphoz:

  • 50 dkg darált sertéshús
  • 1 db tojás
  • 2 db zsemle
  • 1 közepes vöröshagyma
  • 2 csapott ek finomliszt
  • 3 ek zsemlemorzsa
  • 5 ek napraforgó olaj
  • só ízlés szerint
  • 2 teáskanál fűszerpaprika

Panírhoz:

  • 5 csapott ek finomliszt
  • 2 db tojás
  • 5 ek zsemlemorzsa


Elkészítése:

Alaphoz:

Vöröshagymát megpucoljuk,felkockázzuk és az olajon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a darált húshoz a vízbe áztatott és kinyomkodott zsemlékkel együtt. Belekeverjük a lisztet, a zsemlemorzsát, a tojást, a fűszerpaprikát.

Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük és hosszúkás pogácsákat készítünk belőle.

Panírhoz:

Húspogácsákat beleforgatjuk a lisztbe ,felvert tojásba és a zsemlemorzsába. Forró olajba kisütjük.

https://receptneked.wps.hu/sertes/panirozott-huspogacsa/