Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A karajt felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk. Hat tojássárgáját egy nagy pohár tejföllel kikavarunk, hozzáadunk ízlés szerint sót és borsot, majd óvatosan belekeverjük a tojások habbá vert fehérjét. Egy tepsit kizsírozunk, belefektetjük a hús szeleteket, ráöntjük a tojásos tejföl keveréket, és ízlés szerint reszelt sajtot szórunk rá, bár ez az összetevő el is maradhat. Újra […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.01.05.

Hozzávalók

Elkészítése

A karajt felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk. Hat tojássárgáját egy nagy pohár tejföllel kikavarunk, hozzáadunk ízlés szerint sót és borsot, majd óvatosan belekeverjük a tojások habbá vert fehérjét.

Egy tepsit kizsírozunk, belefektetjük a hús szeleteket, ráöntjük a tojásos tejföl keveréket, és ízlés szerint reszelt sajtot szórunk rá, bár ez az összetevő el is maradhat.

Újra hús szeleteket helyezünk a tepsibe, ráöntjük a maradék öntetet, és így rétegezzük tovább a hozzávalókat.

A tetejére bőségesen reszelünk sajtot, majd forró sütőben aranysárgára sütjük.

Ez egy nagyon finom és kiadós étel. Krumplipürével vagy majonézes krumplival tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is