Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Párolt húsok

Paprikás karaj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kicsontozott karajt sóval meg fokhagymával ízesített forró vízbe fektetjük, és lefedve kis lángon puhára főzzük. Azon melegen levét lecsurgatjuk, és a húst pirospaprikába hempergetjük. Jól kifagyasztva, vékonyan szeleteljük.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.01.19.

Hozzávalók

Elkészítése

A kicsontozott karajt sóval meg fokhagymával ízesített forró vízbe fektetjük, és lefedve kis lángon puhára főzzük.

Azon melegen levét lecsurgatjuk, és a húst pirospaprikába hempergetjük. Jól kifagyasztva, vékonyan szeleteljük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is