Elkészítése
A kicsontozott karajt sóval meg fokhagymával ízesített forró vízbe fektetjük, és lefedve kis lángon puhára főzzük.
Azon melegen levét lecsurgatjuk, és a húst pirospaprikába hempergetjük. Jól kifagyasztva, vékonyan szeleteljük.
A kicsontozott karajt sóval meg fokhagymával ízesített forró vízbe fektetjük, és lefedve kis lángon puhára főzzük. Azon melegen levét lecsurgatjuk, és a húst pirospaprikába hempergetjük. Jól kifagyasztva, vékonyan szeleteljük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A kicsontozott karajt sóval meg fokhagymával ízesített forró vízbe fektetjük, és lefedve kis lángon puhára főzzük.
Azon melegen levét lecsurgatjuk, és a húst pirospaprikába hempergetjük. Jól kifagyasztva, vékonyan szeleteljük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.