Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pecsenyék

Sertés receptek

Paradicsomos- füstölt sajtos szűzérmék

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 60 dkg szűzpecsenye 1 evőkanál mustár 2 fej lilahagyma 1 bagett 2 paradicsom 10 dkg füstölt sajt 4 evőkanál olívaolaj Elkészítése: A húst hártyáitól megtisztítjuk, 2-3 cm vastag érméket vágunk belőle. Lapjában tenyerünkkel kicsit meglapítjuk. Sózzuk, borsozzuk, bekenjük mustárral. A hagymát megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk. Serpenyőben felforrósítunk 2 evőkanál olajat, a hagymát világosra sütjük […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
csehborbala
Beküldte: 2014.12.14.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 60 dkg szűzpecsenye
  • 1 evőkanál mustár
  • 2 fej lilahagyma
  • 1 bagett
  • 2 paradicsom
  • 10 dkg füstölt sajt
  • 4 evőkanál olívaolaj


Elkészítése:

A húst hártyáitól megtisztítjuk, 2-3 cm vastag érméket vágunk belőle. Lapjában tenyerünkkel kicsit meglapítjuk. Sózzuk, borsozzuk, bekenjük mustárral. A hagymát megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk.

Serpenyőben felforrósítunk 2 evőkanál olajat, a hagymát világosra sütjük benne, majd kiszedjük. A visszamaradt olajon megpirítjuk a karikára vágott bagett mindkét oldalát.

Amikor kész a bagett is, a serpenyőbe öntjük a maradék olajat és a szűzérmét is elősütjük benne. A sütőt 180°-ra előmelegítjük. Tepsibe tesszük a bagetteket, ráültetjük a hússzeleteket, majd hagymát és paradicsomkarikákat teszünk rá.

Tetejét reszelt sajttal megszórjuk. A sütőben addig sütjük míg a sajt megpirul.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Valentin napi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
csehborbala
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is