Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Sertésszeletek

Pecsenyehús fűszeresen

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 8 szelet tarja só őrölt bors ételízesítő 6 gerezd fokhagyma liszt olaj Elkészítése: A tarjaszeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk,borsozzuk. A szeletek megforgatjuk egy kevés lisztben, majd forró olajban hirtelen pirosra sütjük. A serpenyőből kivesszük a húsokat, a szafthoz kevés vizet öntünk. Egy kevés ételízesítőt teszünk hozzá, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymákat és visszarakjuk az elősütött hússzeleteket. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2014.11.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 8 szelet tarja
  • őrölt bors
  • ételízesítő
  • 6 gerezd fokhagyma
  • liszt
  • olaj


Elkészítése:

A tarjaszeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk,borsozzuk. A szeletek megforgatjuk egy kevés lisztben, majd forró olajban hirtelen pirosra sütjük.

A serpenyőből kivesszük a húsokat, a szafthoz kevés vizet öntünk. Egy kevés ételízesítőt teszünk hozzá, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymákat és visszarakjuk az elősütött hússzeleteket.

Fedő alatt puhára pároljuk. Krumplival, rizzsel vagy csak egyszerűen mustárral megkent zsemlyével kínáljuk.

[box style=”info”]Nagyon finom és nagyon fűszeres.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is