Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Pecsenyehús fűszeresen recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 8 szelet tarja
  • só
  • őrölt bors
  • ételízesítő
  • 6 gerezd fokhagyma
  • liszt
  • olaj


Elkészítése:

A tarjaszeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk,borsozzuk. A szeletek megforgatjuk egy kevés lisztben, majd forró olajban hirtelen pirosra sütjük.

A serpenyőből kivesszük a húsokat, a szafthoz kevés vizet öntünk. Egy kevés ételízesítőt teszünk hozzá, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymákat és visszarakjuk az elősütött hússzeleteket.

Fedő alatt puhára pároljuk. Krumplival, rizzsel vagy csak egyszerűen mustárral megkent zsemlyével kínáljuk.

[box style=”info”]Nagyon finom és nagyon fűszeres.[/box]

https://receptneked.wps.hu/sertes/pecsenyehus-fuszeresen/